Wil jij de nieuwe voorzitter (m/v) worden van de PvdA Zuid-Kennemerland?

28 november 2020

De voorzitter van PVDA Zuid-Kennemerland, Erica Bastiaans, zal op de ALV van 9 december a.s. aftreden. Over de redenen heeft zij al uitgebreid geïnformeerd. Haar besluit respecteren we volledig en we danken haar voor haar jarenlange toewijding als bestuurslid van de PvdA Haarlem en voorzitter van de PvdA Zuid-Kennemerland.

Wij zoeken nu een nieuwe voorzitter. Als PvdA gaan we een leuke en spannende tijd tegemoet: de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 en de Gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De voorzitter zal de afdeling Zuid-Kennemerland in deze periode gaan leiden, gesteund door een gemotiveerd en enthousiast bestuur.

De profielschets  staat op de website van de PvdA Zuid-Kennemerland. Belangstellenden voor deze functie kunnen nadere informatie inwinnen bij de huidige voorzitter (Erica Bastiaans, tel 06-12382638) of bij André Broekmans (tel 06-10139041).

Kandidaten worden verzocht vóór vrijdag 18 december 2020 per mail te reageren naar de secretaris van de PvdA Zuid-Kennemerland (E-mailadres:  [email protected]), met een curriculum vitae en een motivatie waarom hij/zij voorzitter wil worden. De sollicitatieprocedure wordt uitgevoerd door een delegatie uit het bestuur. De voordracht en benoeming zal plaatsvinden in de eerstvolgende ALV.

Met vriendelijk groet,
Namens het bestuur van de PvdA afdeling Zuid-Kennemerland,

Timo Haver, secretaris.